Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

10. maaliskuuta 2013

Horse Fair 2013

Käytiin tänään Safin toisen omistajan, sekä Ässän omistajan kanssa pyörähtämässä Horse Fairissa. Mentiin Suomen Ratsutarvikkeen järjestämällä yhteiskuljetuksella, bussi starttasi ratsutarvikkeen pihasta kello kahdeksan aamulla, ja lähti Helsingistä kohti kotia kolmelta iltapäivällä. Viitisen tuntia siis oltiin messuilla, joka kyllä riitti paremmin kuin hyvin.

Mä kauhulla odottelin, että mitä kaikkia herätysostoksia keksin ostaakaan, mutta ostosaalis jäi melko säälittävän pieneksi! Parempi ehkä kuitenkin näin.
Safille yritettiin metsästää sitä vuoretonta sadeloimea, sekä rintaremmiä ja potkuremmiä, mutta mitään niistä ei löytynyt. Täytyy siis ostaa luultavasti ihan netistä nuo tavarat.


Suuri ostossaaliini oli siis:
- Ponille uusi riimu, 18e
- Safille vihreä delta, 5e
- Safille ruskea/vihreä harja, 5e
- Safille likit herkkupalajokujuttu, 2e

Deltaa en tammalle edes ole ajatellut ostaa, mutta kun tuo on niiin täydellisen värinen, että se oli pakko ostaa!

Rahaa meni siis yhteensä 30e ja siitä vielä miinustetaan 5euroa, kun ratsutarvikkeelta sai 5euron etukupongin heidän kojuunsa, josta siis tuon riimun ostin. 25euron messureissu siis!

Huomenna kidnappaan yhden toverin mukaan Valpperiin, tarkoituksena ohjasajoreenit Safilla! Ja pääsen koeajamaan ponin uuden harjan :-)

5 kommenttia

  1. Oih, mäkin kattelin just tota samaa vihreetä deltaa ja meinasin jo ostaakin sen ihan vain kivan värin takia, mutta järkiinnyin sitten kun tajusin, että eihän mulla oo heppaakaan eikä hoitsuillekaan ole mitään käyttöä deltalle :D

    VastaaPoista
  2. Heidi W, se on kyllä kivan värinen, ja just oikeen sävynenkin meille! :D siinä oli kyllä muitakin niiin kivan pirteitä värejä deltoissa :-)
    Ei sitä tiiä, jos joskus deltaa tarvis ;-) mekin mennään tän kanssa mätsäreihin.. :D

    VastaaPoista
  3. Hei, millasta rintaremmiä kaipaat? Mulla ois myydä ohut ponikokoinen normirintaremmi lyhyillä liinoilla :-)

    VastaaPoista
  4. Karo, cobbi koon rintaremmiä kaipaan (jos niitä ees on?!) kun Safille ponikoko on liian pieni, Selssillä kun on pony koon rintaremmit, niin niitä meillä on jo kaksin kappalein :D

    VastaaPoista
  5. mäki olin tuol:-) ja näin sut:-)




    käy kurkkaa:cameraandhorse.blogspot.com

    VastaaPoista