Vaikka karvainen, helposti huolestuva Pessi ja siivekäs, huoleton Illusia ovat monilla tavoin toistensa vastakohtia, he ystävystyvät.
Yrjö Kokko - Pessi ja Illusia

7. maaliskuuta 2013

Poni temppuilee (video)

Tein tänään Mikkolassa aamutallin vapaapäivän kunniaksi (en ruokkinut, mutta heitin laamat ulos), joten tallille menin tallinomistajan kyydissä jo tuossa ennen yhdeksää. Ponit pihalle, siivoilin ensiksi karsinat, pihaton ja ja. En mä muuta tainnut tehdä. Sitten ratsastin Dianalla 30min kentällä, jonka jälkeen pyydystin Poniini-kaniinin tarhasta, menin naruriimun kanssa kentälle pyörimään, ja sain idean, että opetan sille uuden tempun.
Ensiksi yritin opettaa kumartamista, mutten sitten jaksanut, kun tämä vain peruutti, mutta keksin sitten opettaa tämän pyörähtämään ympäri käskystä! Tuumasta toimeen, Poni tajusi idean tosi nopeasti.

Kun lapsoselle oli uponnut kaaliin mitä halusin, hain kameran ja tuolin, ja pistin kameran siihen ottamaan videota, ja temppuiltiin siinä sitten. Videolla näkyy myös meidän pallotemppu, Poni ei vain nyt ihan jaksanut sitä töniä, kun leipääää olisi vain pitänyt kokoajan saada. Varmaan vajaan tunnin verran touhusin Ponin kanssa kentällä. On se ihku <3

Sitten vielä pikaisesti raahasin Ponin tarhaan, heitin hevosille päiväheinät ja vein vettä ulos, ja tein hevosten mössöt (= ilta- ja aamuruoat).

Tämänkin lyhyen videon teossa mulla kesti puolitoistatuntia, ja äitin työkone meinasi lentää n. 15 kertaa ikkunasta ulos :-)

Musiikki tuli vähän hiljaisella, en sitä sitten enää jaksanut rueta säätämään, joten pistäkää itse kovemmalle :-D

6 kommenttia

  1. MITEN SULONEN!!! aa haluan shettiksen hetinytt :33 tylsää, ku lassin kans ei saa tehä mitään tällasta :((

    VastaaPoista
  2. poni, poni on :3 tän kanssa on niiin kiva tehä tommosia, opettaa sille uusia juttuja ja ku se on niin perso ruualle, että käy helposti :-D miksei saa :c

    VastaaPoista
  3. sen omistaja on ööh outo. :''D siks. pitää vaan käydä ajamassa ja vähän harjata. :< tosin oon ilkee ja aina pusuttelen ja halittelen ja taluttelen pientä poniinia hyi mua. :c

    VastaaPoista
  4. Mikä ihana paksu kissa tuossa lopussa;) ja Raisku, opeta tuo poni istumaan ja antamaan tassua, jooko?
    T.Mia

    VastaaPoista
  5. poni, höh, tylsää! hirmusen ilkee oot kyllä kun halit ja pusuttelet sitä salaa :| häpeä.
    jessica, hän on! :3
    Mia, se on Pulla! :D aina tunkemassa syliin, jos erehtyy vähänkin istumaan johonkin. Sillä on kanssa veli Mikkolassa, se on Pilli :-)
    itseasiassa oon ajatellu, että opetan tuon antamaan tassua! Mut sitä ennen opetan tuon pyörimään toiseen suuntaan ja sitten pyörimään silleen nopeesti paikallaan, niinku lännenponit! :-D

    VastaaPoista